Monthly Archives: april 2018

Efter påskledigheten bjuder vi på inte-så-monstruösa monster och Oscarsvinnande svartkomedi!

MOLLY MONSTER

Söndag 15 april kl 15.00 40 kr
Söndag 15 april kl. 16.30 40 kr
Filmen är 40 min och barntillåten

Molly Monster är ett litet monster som bor i monsterland med sina monsterföräldrar och sin bästa vän Edison, som är en mekanisk leksak.

Mollys uppförande är inte så monsterlikt som hennes föräldrar förväntat sig, men det gör inte så mycket för de inser att hon kommer att växa upp ändå, eller kanske inte, vilket de också tycker är helt okej. Molly bryr sig inte särskilt hon heller, för hon har fullt upp med undersöka vad det innebär att vara ett monster i en monstruös värld.

 

 

 

THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING, MISSOURI

Söndag 15 april kl 19.00 70 kr
Tisdag 17 april kl 13.00 60 kr (cafébio)
Filmen är 1 tim 55 min och tillåten från 15 år

Se Oscarsvinnarna Frances McDormand (Bästa kvinnliga huvudroll) och Sam Rockwell (bästa manliga biroll) i det hyllade dramat.

Frustrerad över den lokala polisens brist på framsteg i att hitta hennes dotters mördare, tar Mildred Hayes saken i egna händer för att hitta de ansvariga som utfört det brutala mordet några månader tidigare. Hon ställer stadens högt aktade polischef mot väggen på ett kontroversiellt sätt, genom att sätta upp stora reklamskyltar med ett budskap direkt riktat mot honom. När andreofficer Dixon blir involverad i utredningen förvärras situationen och det blir en kamp mellan Mildred och den lokala polisen i Ebbing.

Observera att all biljettförsäljning startar 45 min före filmens start, till skillnad från en timme innan som tidigare.