FILMER 19-21 MARS: TURE OCH JERRY & ELLE

Bildresultat för ture och jerry

Bildresultat för elle film

VÄLKOMNA TILL BIO KONTRAST!

Söndag den 19 mars visas TURE OCH JERRY  kl 15.00 och 16.30. Ture och Jerry är två excentriska skalbaggar som av en händelse stöter på varandra och blir bästa vänner. De träffas första gången när Ture kraschlandar i Jerrys hus, rätt ner i hans säng. Det visar sig att Ture är en god kock och trevligt sällskap, så han får bli kvar. Därefter får vi följa med dem i sju äventyr i småkrypens värld. Utan dialog – alla pratar rappakalja. (40 min, från 2 år, 40 kr)

ELLE visas söndag den 19 mars kl 19.00 och tisdag den 21 mars kl 13.00 (cafébio: försäljning av kaffe, bulle, smörgås från kl 12.15). När en framgångsrik affärskvinna, Michéle Leblanc, blir attackerad och våldtagen i sitt eget hem, påbörjas en katt- och råttalek, där hon gör allt för att hitta den okände gärningsmannen. Isabelle Huppert spelar huvudrollen och för regi står Paul Verhoeven, mannen bakom 80/90-tals klassiker som Basic Instinct, Total Recall och Robocop. (2 tim 10 min, från 15 år)

Biljettkassan öppnar 45 minuter före filmstart. Vårens bioprogram finns att ladda ned här. Välkomna!