FILMER 2-4 APRIL: LEGO BATMAN & SMÅSTAD

 

BildresultatBildresultat för småstad film

VÄLKOMNA TILL BIO KONTRAST!
Söndag den 2 april visas LEGO BATMAN  kl 15.00. Det är stora förändringar på gång i Gotham och om han vill rädda staden från att bli övertagen av Jokern måste han nog sluta med den ensamma-hjälten-grejen och lära sig samarbete. Och kanske, men bara kanske, kan han lära sig att slappna av lite ibland. I samma komiska anda som gjorde LEGO® Filmen till ett världsfenomen får nu den självutnämnda ledaren LEGO Batman en helt egen film på vita duken. (1 tim 44 min, från 7 år, 50 kr)

SMÅSTAD visas söndag den 2 april kl 19.00 och tisdag den 4 april kl 13.00 (cafébio: försäljning av kaffe, bulle, smörgås från kl 12.15). Möt Björn och hans fyra systrar, mitt i livet. När deras far dör hittar de en videohälsning som han lämnat efter sig. Ett meddelande från andra sidan som får dem att ifrågasätta valen de gjort och hur man bäst tar vara på livet. Det är nu som Björn bestämmer sig för att utmana sitt livs största rädsla. En film om konsten att leva innan vi dör. Regissören Johan Löfstedts egen släkt ställer sina liv till förfogande i en skimrande berättelse som får verkligheten att svindla. (1 tim 31 min, barntillåten)

Biljettkassan öppnar 45 minuter före filmstart. Vårens bioprogram finns att ladda ned här. Välkomna!