Äntligen är filmhösten här med massa underbara, roliga, sorgliga filmer

TOY STORY 4

Söndag 15 september kl 15.00 60 kr
Filmen är 1 timme 40 min och tillåten från 7 år

Woody har alltid känt sig säker på var han hör hemma och att hans viktigaste uppgift är att ta hand om sitt barn, vare sig det är Andy eller Bonnie. Så när Bonnies nya hemmagjorda leksak Gaffe kallar sig själv för sopa och inte leksak, tar Woody på sig uppgiften att visa Gaffe varför det är så underbart att vara en leksak.

Men när Bonnie tar med hela gänget på familjens campingutflykt blir det en oväntad omväg för Woody som gör att han träffar sin sedan länge försvunna vän Bo Peep. Efter många år på egen hand är hon mycket tuffare än hennes ömtåliga yttre låter påskina. Woody och Bo Peep upptäcker att de lever helt olika liv, men snart inser de att det är det minsta av deras problem.

Se filmens trailer. 

FISHERMAN’S FRIENDS

Söndag 15 september kl. 19.00 80 kr
Måndag 16 september kl. 12.00 70 kr (barnvagnsbio)
Tisdag 17 september kl 13.00 70 kr (cafébio)
Filmen är 1 tim 52 min och barntillåten.

När skivbolagskillen Danny hänger med på svensexa till den pittoreska kustbyn Port Isaac anar han inte att det ska vända upp och ner på hela tillvaron. Plötsligt får han i uppdrag att fixa kontrakt med byns sånggrupp, bestående av tio högst motsträviga fiskare. Nu ska Fisherman’s Friends traditionella sjömanssånger upp på brittiska topplistan! Byborna skrattar gott åt idén, men snart är hjulen i rullning. På vägen förälskar sig Danny i charmiga Alwyn, dotter till en av de råbarkade sångarna. Han förstår snart att sammanhållning och ärlighet är viktigare i Port Isaac än i London, och plötsligt blir hans galna projekt viktigt på riktigt. Kan han vinna Alwyns och bybornas förtroende – och förtjäna det?

”Fisherman’s Friends” är inspirerad av den verkliga historien om gruppen som gick från pubuppträdanden till miljonkontrakt och utsålda arenor.
Se filmens trailer.  

Observera att all biljettförsäljning startar 45 min före filmens start, till skillnad från en timme innan som tidigare.

Årsta Folkets Hus