Stjärnglans-ätande monster och ett rymdäventyr för de yngre filmälskare. En storsuccé från Tyskland som hyllats av filmkritiker för de lite äldre.

STORA GALAXER ÄTER STJÄRNOR

Söndag 29 september kl 15.00 50 kr
Söndag 29 september kl. 16.30 50 kr
Filmen är 29 min och barntillåten

I en galax långt långt borta, bland rymdsälar, skuggmonster och järnvägskaniner bor Rabbit, Lövet, Bärri & Lill-Tuffe. Tillsammans ger de sig iväg på jakt efter sina stjärnor i rymden. Men i skuggornas tunnel finns stjärnglans-ätande monster. Det är bara om de hjälps åt som de kan klara sig hela vägen. Kanske de hittar sin stjärna och vågar följa den?

Se filmens trailer.

 

 

FLYKTEN FRÅN DDR

Söndag 29 september kl 19.00 80 kr
Måndag 30 september kl. 12.00 70 kr (barnvagnsbio)
Tisdag 1 oktober kl 13.00 70 kr (cafébio)
Filmen är 2 tim 5 min och tillåten från 11 år

Detta är den sanna historien om de östtyska familjerna Strelzyk och Wetzel som i september 1979 skapade stora rubriker över hela världen. I största hemlighet ägnade de två år åt att själva sy och snickra ihop en luftballong för att försöka fly från diktaturens DDR till friheten i väst. Jagade av den största styrka Stasi kunnat mobilisera blev både förberedelserna och själva flykten en kamp mot klockan där varje sekund var viktig… ”Flykten från DDR” är en av årets största europeiska biosuccéer och lockade miljonpublik i Tyskland.

Se filmens trailer.

Observera att all biljettförsäljning startar 45 min före filmens start, till skillnad från en timme innan som tidigare.

Årsta Folkets Hus