Festlokaler

projektor1

Mälaren, biolokal inkl foajé och Vättern (kök).

Festhyra  7900 kr. Då får ni nyttja lokalerna kl 17.00-02.00. Vill ni komma in i lokalerna före kl 17.00 kostar det 400 kr/timme. Vi tar ut en deposition på 4000 kr i samband med fakturan.

Mälaren tar emot max 200 personer. Det går att duka för upp till 120 personer på den plana ytan (ca 100 kvm) mellan scen och biofåtöljer. Det finns ihopfällbara bord och stolar som man möblerar med själv. Det finns en ljudanläggning där man kan koppla in mikrofoner, cd-spelare och liknande även lämpligt för live-musik. Scenljus finns. Vi hyr ut mikrofoner för 200 kr/st.

I Vättern (köket) finns restaurangdiskmaskin, en mikrovågsugn, en spis, två kylskåp, tallrikar, bestick, vinglas, champagneglas, kaffekoppar, termosar etc för 120 pers.

Skicka bokningsförfråga

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foajén kan användas som utställningslokal. Den är cafémöblerad, sittande vid bord får det plats max 60 pers. Mingelmusik går bra, inte dansmusik. Foajén har inte något eget kök, men man kan hyra till Vättern (se ovan). Hyra Foajé och Vättern 5900 kr, kl 17.00-02.00. Vill ni komma in i lokalerna före kl 17.00 kostar det 400 kr/timme.

Skicka bokningsförfråga

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Loftet, en trappa upp i Årsta Centrumhuset, ej hiss.

OBS! LOFTET är inte tillgänglig för bokningar under 2019.

Festhyra 5900 kr. Då får ni nyttja lokalerna kl 17.00-02.00. Vill ni komma in i lokalerna före kl 17.00 kostar det 400 kr/timme. Vi tar ut en deposition på 3000 kr i samband med fakturan.

Med hänsyn till grannarna kan man inte ta med egen ljudanläggning för disko eller rockband i denna lokal. Det finns ljudanläggning på 2×150 watt. Loftet tar emot upp till 80 personer. Det finns ihopfällbara bord och stolar som man möblerar med själv. Här finns ett litet kök med tallrikar, bestick, vinglas, champagneglas, kaffekoppar etc samt kaffebryggare, en diskmaskin, en spis, en mikrovågsugn, ett kylskåp och en frys.

Skicka bokningsförfråga

 

Praktisk information i samband med uthyrning av festlokaler

Fakturan inklusive hyra och deposition ska vara betald senast dag före tillträde. Vi hyr inte ut festlokaler till personer yngre än 30 år.

Festen ska ta slut och musiken stängas av vid  hyrestidens slut senast kl 02.00. Är den inte det behåller vi depositionen, plus att vi tar ut dubbel maxhyra för varje påbörjad timme. Väktarbolag gör ronderingar och har koll på uthyrningstiderna.

Ni kan stanna kvar för att städa på natten efter kl 02.00. Det ska vara städat och klart kl 08.00 på morgonen eftersom vi har andra gäster i lokalen på förmiddagen. Årsta Folkets Hus håller med städmaterial, diskmedel och sopsäckar. Vill ni köpa till städ kostar det 3000 kr för Mälaren och 2500 kr för Loftet. Vi behåller hela eller delar av depositionen om lokalen lämnas ostädad. Sopsäckar som lämnas kvar debiterar vi 75 kr/styck. Notera att gästen ansvarar för följande även om städ köps till: allt porslin och bestick ni använt diskas, bord och stolar fälls ihop och staplas, sopor plockas ihop och ställs på anvisad plats. Burkar och glasflaskor måste ni själva ta hand om. Bortforsling av flaskor kostar 700kr

Mat och dryck kan ni ta med.
Serveringstillstånd för alkohol krävs inte om serveringen

  1. avser ett enstaka tillfälle för i förväg bestämda personer,
  2. sker utan vinstintresse och utan annan kostnad för deltagarna än kostnaden för inköp av dryckerna.

Notera att båda punkterna i undantaget måste vara uppfyllda för att serveringen ska kunna ske utan tillstånd.

Avbokning sker senast 30 dagar före aktuell datum utan att bli debiterad. Annars debiteras fullpris.

Välkomna!

Årsta Folkets Hus och Teater

Tfn: 08-91 50 21  • Box 718, 120 02 Årsta

E-post: info@arstafolketshus.org •  www.arstafolketshus.org

Årsta Folkets Hus