Jobba hos oss

Årsta Folkets Hus söker en Verksamhetschef

Årsta Folkets Hus är en av Stockholms mest spännande mötesplatser. I huset samsas föreningsliv, regelbundna och enskilda kulturevents, utbildningar, nöjen och fester. Vi driver en Årsta Bio med regelbundna filmvisningar samt Årsta Folkets Hus Teater med ett omfattande scenprogram.  Årsta Folkets Hus behöver nu utöka sin organisation för att kunna fortsätta utveckla verksamheten.   

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i team tillsammans med vår kultur- och utvecklingschef. Tillsammans med styrelse ansvarar ni gemensamt för övergripande visions- och strategiarbete. Du kommer vidare att ha övergripande ansvar för löpande verksamhet och samordning, dvs budget, arbetsmiljö och personalfrågor. Du ansvarar vidare för fastighets- och teknikrelaterade frågor samt frågor som rör lokalupplåtelse, medlemsvård och lokal förankring. Du deltar i aktivt i det dagliga arbetet. Du är direkt underställd föreningens styrelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenheter av arbetsledning och har intresse för fastighets- och teknikfrågor samt har god kunskap om strategiskt utvecklingsarbete. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning. Du har god kännedom om den civila sektorn i Sverige, kännedom om offentlig verksamhet i kommuner och regioner samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är van vid självständigt arbete som kräver egna prioriteringar.  Du har förmåga att entusiasmera och inspirera andra, har lätt för att förmedla kunskap och har god interkulturell kompetens.

Om tjänsten

  • Heltid, målstyrd arbetstid, arbete på kvällar och helger kan förekomma liksom resor. 
  • Tillträde enligt överenskommelse.
  • Frågor angående tjänsten besvaras av Mikael Rogler, ordförande

(mobil 070 548 72 86, e-post ordforande@arstafolketshus.org)

Kollektivavtal finns med Handelsanställdas förbund/Akademikerförbunden.

Arbetstider:

Tillsvidare, med 6 månaders provanställning. Arbetet är heltid, oreglerad arbetstid. Arbetet är förlagt till både vardagar och helger, såväl dagtid som kvällstid. Tillträde så fort som möjligt under 2022, enligt överenskommelse. Lön och anställningsvillkor enligt kollektivavtal.

Sista ansökningsdag 15 januari 2022

Besök gärna vår hemsida och vår Facebooksida

Vi är medlemmar i Folkets Hus och Parker www.fhp.nu

Ansökan

Välkommen att e-posta din ansökan tillsammans med CV senast 15 januari 2022 till ordforande@arstafolketshus.org