Cipha64 flyttar in till Årsta
? Book Of Cipha Summercamp! ?


Tre dagar med workshops, Jams, Samtal, BBQ, Bullerbyn Clubnight, Fullmoon Session och mer! (Mer info nedan)


Cipha64 bjuder in till en intensivhelg på på Årsta Folkets Hus med klasser i Hip Hop & House för dig som vill gräva djupare i genrena och utveckla ditt personliga förståelse samt få nya verktyg/koncept för freestyle. Vi kommer också ha gott om tid för att jamma, grilla, umgås och öppna upp samtal kring relevanta & viktiga ämnen i vår dans-scen. En plats där du också kommer att ha chansen att lära känna fler dansare från vårt avlånga land.


PGA Situationen ang Covid-19 så är vi i en stor och luftig miljö där det finns gott om plats att sprida ut sig. Det finns därför också ett BEGRÄNSAT antal platser. Så anmäl dig nu för garanterad plats✨


Klasserna kommer hållas på Svenska & Engelska efter behov.


Var: Loftet, Årsta Folkets Hus
Adress: Årsta Torg 5
När: 3-5 Juli start kl 18.00
Vad: Workshops & andra aktiviteter
Priser: 1500kr för hela paketet (lunch & bbq inkluderat.)
200kr/klass för drop-in
Registrering: cipha64@gmail.com eller insta DMs.

Klasser:

OPENING CEREMONY

Den första klassen under campet! Alla medlemmar av Cipha64 hälsar er välkomna med en lång & svettig klass som sätter ribban för helgen. Efter klassen har vi också lite andra aktiviteter som endast deltagarna kommer få ta del av.

MORNING RITUALS M. NIKI

Vi startar mjukt och lugnt, låter varje kroppsdel vakna och aktiveras. Väcker sinnet o sätter intentionen för dagen. Vi pumpar grooves och rytmer som bygger upp tempot, pulsen och skapar en skön stämningen som gör oss redo för resten av dagen.

HIP HOP M. NILS

En teknik klass där vi kommer jobba med olika tillvägagångssätt för freestyle och eget skapande inom genren. Vi kommer toucha både Orginalitet, Kreativitet & Social Party Dances. 

BULLERBYN CLUBNIGHT

(se separat facebook event) 

MORNING RITUALS M. FREDDIE

Vi kliver in i housen som vi är. Lyssnar in musiken, lyssnar in kroppen. Vi touchar på flow och vårt personliga uttryck, vår relation till musiken genom repetativa rörelser, grooves och utforskande.

HOUSE M. SANCHEZ

Här kommer vi försöka bryta oss ur vår comfort zone och jobba med olika sätt att approacha rytmiseringar & riktningar. 

LAST CLASS – THE CYPHER M. Cipha64

Under denna klass kommer vi djupdyka i cyphern som fenomen. Vi kommer dansa mycket men också ge sammanhang och förståelse för vad en cypher är och kan vara. 

FULLMOON SESSION M. INDIGO

”Don’t think, feel”. 

Ett koncept där vi lämnar prestationer och egon bakom oss för att låta musiken och dansen tala.