Mälaren

Mälaren passar för filmvisning, möten, konferenser, dans, musik, teater, fester med mera. Det finns 162 fasta platser i biosittning och ett stort parkettgolv, mellan scen och biofåtöljer, på 9 x 12 meter. Vill man sitta vid bord så rymmer golvet max 120 platser. I Mälaren finns en ljudanläggning, stor filmduk (storlek), flygel och scen, (som går att utöka). Om så önskas går det även att hyra Vättern – det intilliggande köket samt Foajén – entrèlokalen.

Foto: Edis Potori

Mälaren tar emot max 200 personer (162 fasta platser plus stolar på parketten).

Det går även att hyra projektor (400 kr), mikrofoner (200 kr/st). Vi erbjuder också fika eller lättare lunch. Ni kan även nyttja vårt kassasystem där det går att betala med kort och swish via vår hemsida (hör av er till info@arstafolketshus.org för prislista).

Vill man ha fest i Mälaren kan man hyra lokalen en helgdag och även få tillgång till foajén (entrélokalen) och Vättern (köket). Festhyran är 8 500 kr. Då får ni nyttja lokalerna kl 17.00-02.00. Vill ni komma in i lokalerna före kl 17.00 kostar det 500 kr/timme. Vi tar ut en deposition på 4000 kr i samband med fakturan.

Foto: Edis Potori

Det finns hopfällbara bord och stolar som det går att möblera med. Antingen kan ni göra det själva eller överlåta åt oss för 400 kr/tim. All dukning gör ni själva. Det går att koppla in mikrofoner, cd-spelare och liknande till ljudanläggningen som även är lämplig för live-musik.

För scenmått och teknisk information vänligen se:
scenrum.nu

Om du önskar se lokalen är du hjärtligt välkommen på ett besök. Vi behöver då bara bestämma en tid Det gör du genom att maila till info@arstafolketshus.org.

Klicka här för att boka lokal

[ipano id=”1″]