Mälaren

Mälaren passar för filmvisning, möten, konferenser, dans, musik, teater, fester med mera. Det finns 162 fasta platser i biosittning och ett stort parkettgolv, mellan scen och biofåtöljer, på 9 x 12 meter. Vill man sitta vid bord så rymmer golvet max 120 platser. I Mälaren finns en ljudanläggning, stor filmduk, flygel, och scen, (som går att utöka). Om så önskas går det även att hyra Vättern, det intilliggande köket. Mälaren hyrs enbart ut tillsammans med Foajén – entrèlokalen.

Mälaren tar emot max 200 personer (162 fasta platser plus stolar på parketten).

Det går även att hyra projektor och mikrofoner. Vi erbjuder också fika eller lättare lunch. Ni kan även nyttja vårt kassasystem där det går att betala med kort och swish via vår hemsida (hör av er till info@arstafolketshus.org för prislista).

Vill man ha fest i Mälaren/Foajén kan man hyra lokalen en helgdag och även få tillgång till Vättern (köket). Festhyran är 14 000 kr på lördagar och 12 000 kr på fredagar. Då får ni nyttja lokalerna kl 16.00-01.00. Vill ni komma in i lokalerna före kl 16.00 kostar det 1000 kr/timme. 

Det finns hopfällbara bord och stolar som det går att möblera med. Antingen kan ni göra det själva eller överlåta åt oss för 400 kr/tim. All dukning gör ni själva. Det går att koppla in mikrofoner, mobil, i-pad och liknande till ljudanläggningen som även är lämplig för live-musik.

För scenmått och teknisk information vänligen se:
scenrum.nu

Om du önskar se lokalen är du hjärtligt välkommen på ett besök. Vi behöver då bara bestämma en tid Det gör du genom att maila till info@arstafolketshus.org.

Klicka här för att boka lokal