Vad vi har längtat! Äntligen är filmvisningarna tillbaka i Årsta. Vi kommer att utnyttja hälften av biosalongens kapacitet, dvs. 80 platser t.o.m. 29 sep. Efter 30 sep släpper vi ytterligare 80 biljetter till varje visning.

APSTJÄRNAN

Söndag 26 september kl 15.00 Filmen är 77 min och barntillåten

Jonna vill ingenting hellre än att bli adopterad och tar vilken förälder som helst så länge de älskar henne. När en ny potentiell mamma parkerar framför barnhemmet i en gammal skruttig bil, får Jonna en chock när bildörren öppnas och en GORILLA kliver ut! Jonna är inte helt säker på att hon har lust att åka hem med den stora, håriga, klumpiga apan, men när hon ändå följer med så lyckas de båda hitta likheter, vänskap och till och med kärlek trots de extrema, yttre olikheterna. Precis när allt blivit bra hotar komunpampen Tord deras nyfunna hemfrid och familjelycka.

NOMADLAND

Söndag 26 september kl. 19.00, 80 kr

Måndag 27 september kl. 12.00, 70 kr (barnvagnsbio)

Tisdag 28 september kl. 13.00, 70 kr (cafébio)

Filmen är 1 tim 47 min och tillåten från 11 år

Fern, en kvinna som efter den ekonomiska kollapsen i den lilla staden på Nevadas landsbygd, packar sin bil och ger sig ut på vägarna för att upptäcka livet utanför det konventionella samhället, som en modern nomad. I filmen träffar vi verklighetens nomader, Linda May, Swankie och Bob Wells som blir Ferns mentorer och vänner under hennes utforskning av det vida landskapet i västra US