ARNE ALLIGATOR

Söndag 8 december kl 15.00 50 kr
Söndag 8 december kl. 16.30 50 kr
Filmen är 40 min och barntillåten. Knattebio. 

YouTube-stjärnan Arne Alligator tar steget till bioduken med sina populäraste animerade musikvideor och bjuder in barn och vuxna att sjunga med i låtarna och se till att taket lyfter i salongerna.

Se filmens trailer. 


JUDY

Söndag 8 december kl 19.00 80 kr
Måndag 9 december kl. 12.00 70 kr (barnvagnsbio)
Tisdag 10 december kl 13.00 70 kr (cafébio)
Filmen är 1 tim 58 min och tillåten från 7 år

Det sägs redan att Renée Zellweger måste få en andra Oscar för comebacken som Judy Garland i filmen om den sista, turbulenta tiden i stjärnans liv. Renée visade sina musikaliska talanger i Chicago – nu fångar hon legenden Garlands unika sångröst, utseende och personlighet på pricken.

Året är 1969, och flickan som blev allas älskling i Trollkarlen från OZ är en dyrkad 46-årig artist med en rad filmsuccéer och fyra äktenskap i bagaget. Nu förbereder sig Judy för en rad utsålda konserter i London. Hon är lycklig med sin nya kärlek, den tretton år yngre Mickey. Judy charmar alla från musiker till fans med värme, slagfärdighet och fantastiska scenframträdanden. Men hon är märkt av ett liv i ständigt rampljus sedan barnsben, och en smärtsam vårdnadstvist om sina älskade barn med exmaken Sidney som kan ge dem en mer stabil tillvaro.
Se filmens trailer. 

Observera att all biljettförsäljning startar 45 min före filmens start, till skillnad från en timme innan som tidigare.